Tuesday, November 15, 2011

First time menjawab tag

Disebabkan hari otak dah overlaoded ngan segala ilmu mak nenek pasal instrument yg baru install.so aku merehatkan otak dengan menjawab soklan dari cik angah.......

1- Blog siapa yang wajib anda check it out setiap hari?


xde pon....ikut mood n mase nak check in blog sesape......

2- Study or working yg anda prefer?

WORKING!!!!!! sbb dapat duit..kikiki....bukan ape sbb maybe aku nye workplace persekitaran mmg student study n bidang nye KIMIA yang mmg aku hamek..so aku rase kimia ni sgt la susah...kikiki...jobscope pon ade 50% menggunakan ilmu kimia yang penuh di dada ni...( penuh ke) tp kadg membuatkan aku rase malas nak pk sume chemical formulation and reaction tu..cukup la zaman study......

3- Kalau anda date ngn bf/gf, tempat mana yg wajib dituju?

Heheh...malu la nak jawab.....tett....tempat yg wajib menjadi lokasi date ialah tepi pantai....sbb bekas bf aka en asben adalah org laut/nelayan....(suke hati panggil nelayan)...dulu pantai gelugor tu...skang dah tambak untuk wat kondo..kalau citer kat cek didil  bile besar ni la tempat mama dating dulu..kompem die jawab ade pantai ke ni..bukan ade umah org ka....kikikiki...so kiranye sume pantai area penang mmg jadi tempat date la untuk kutip siput..teman en bf menjala udang..( ada ka time dating pakwe menjala gf dok melangut tggu tepi pantai ..x romantik langsung)

4- Siapa yg bayar makan? U or bf/gf? Atau cabut tanpa bayar?

Mmg bf i la yang bayar..walaupun mula2 kenal die x keje lagi....apa2 pon mesti die bayar..termasuk tambang bas hijau yg pendek sebnyak 80 sen tu.....

5- Kalau rasa stress, what will u do? pi lempang mereka di jalanan atau beristighfar sepanjang jalan ke masjid?

buat bodo je...free kan otak dr memikirkan sebarang bnda.....n pk kan cek didil yang omei2 jeeee

6- Anda setuju kalau orang kata muka anda iras Lisa Surihani?

Ape kes muka lisa surihani ni...xde langsung saya adalah saya...kikikik

7- Time karaoke, anda rasa suara anda sama dgn artis mana?

Ermm sore sape ek....ntah la..dah la x karok

8- Time SPM dulu, subjek apa yg paling anda feveret sampai tak sanggup ponteng kelas? Ke anda tak pernah amek SPM?

Sabjek feveret adalah Kimia n Add Math n Fizik..perghh sume killer paper ni..
Kimia - sebb cikgu Noraini yg ajar tu cantik..pastu kalau ngantuk die suke bg gule2.....so dlm beg die mmg ade sebalang gule2
Add Math : Cikgu Arshad yg sgt garang..bile masuk kelas trus tulis kat papan itam pastu abis kelas trus kate..sila siapkan latihan mukasurat 10 ( die bukan tgk pon kat mukasurat tu ade bape soklan kalau ade 2 ok la kalau ade 10 mau ready la)...kalau x siap atau die susupect menitu die koyak dpan2 tu jugak n campak luar kelas.....so aku rase die ni best
Fizik : cikgu marzuki yang pelik...suke gelak sorg2 mase ngajar..n slalu bawak bekal sbb kalau die bawak tempe goreng cicah sambal kicap kompem die akan panggil aku mkn skali....( ada scandal nihh)

9- Apa pendapat anda tentang pemuda pemudi skrg yg suka pakai contact lense besarkan mata? Look more cute? Gorgeous? Korean look?

Saya seorg pemakai contact lense..tp bukan utk besarkan mata..utk lebih selesa.....kalau mamat tecit nampak aku pakai cermin mata kompem dh kene tarik.....
10- Berapa ramai anak yg anda idamkan bila berkahwin nanti?

Macam nak 4 - biar ramai sket dia kan aku dalam kubur nanti..kikiki InsyaAllah
11- Anda fikir senang ke nak buat 11 soklan nih seikhlas hati? Jawabbb...

Hanya mengisi masa lapang jewww


Yeayy akhirnya dapat gak pengalaman menajwab soklan dr org..so pasni leh la...kikikik

No comments:

Post a Comment