Tuesday, December 15, 2009

Alkisah percutian Didil ke Nilai

Cuti-cuti malaysia aidil yang pertama ke Nilai( nak shopping barang pak cho didil aka en bro yang nak kawen ) ..sungguh letih skali didil melihat mamanye yg shopping kain gile2 smpai leh jd benggali jual kain la mama caye tu....kata mama dah setaun die x wat bj kurung so die semakin jeles tahap gaban bile melihat almari cikgu tu yang semakin penuh ngan bj kurung huhuhuh...( en asben kepeningan kepale melihat mama didil beli kain je ble ntah nak tempah) kakkaka



lelong2...harga tu display je...laeh kautim lagi la amoi...ni en asben nak tunjuk bukti betapa mama didil ni shopping...tapi tgk sape yang dah pegang plastik...cikgu gakkk..ayen bersama menyibukkan diri nak tambah koleksi kain...

masa ni rombongan tengah rest dari membeli belah...sekali kene kejar dinasour la plak...kakakka..en bro dan imai yg sgt poyo melarikan diri...


Bukti aidil yang sangat keletihan...dah la xde bj didil kan papa..sume barang pompuan je..

rombongan didepan kedai yang x bukak lagi..selamat duit den...




No comments:

Post a Comment