Thursday, December 24, 2009

kene cucuk





Sebelum nak citer didil kene cucuk ini kisah didil berjalan2 di Sunshine weekend lepas..tujuan didil berjalan2 adalah untuk (awat ayat skema) didil nak cr baju nak pakai mase knduri pak cho..penat la mama dan papa die pusing sinshine tu sbb xde pon bj untuk size didil sume besar2...pastu byk baju utk baby girl je (diskriminasi sungguh utk baby boy) kekekke..last skali papa didil dapat sambaq satu untuk didil..

En Asben: mama amik la bj ni ok la ni (sambil en asben tgk harga RM XX.XX)

mama: ok

pas bayar

mama: papa tgk x hrga bj td

En asben : tgk..nape

mama : harga (RM YY.YY means > dari RM XX.XX) mesti papa x tgk harga kat suar

en asben: wahh didil pakai baju lebih mahal dari papa yeeee....

kakakkak nasib baik en asben x bawak didil g Al Ikhsan lg


Didil : papa didil leh bawak kete dah ni...tapi x gerak pon...(prasan cam dah besar la konon)


Ok skang citer pasal didil dicucuk plak smalam...cucuk utk 3 bulan...


Pagi sebelum g klinik...muka cam risau dan dapat rase sesuatu akan berlaku..ye la mane x nye en saben asyik cakap sian anak papa nak kene inject hr ni...(konon ni didil paham la die kene cucuk kan)


Cik nurse yang cucuk didil..mase ni didil tgh melontarkan suara dengan pitching yang sungguh bagus x flat langsung)

No comments:

Post a Comment