Wednesday, January 6, 2010

Selamat Taun Baru 2010

Selamat taun baru sume....walaupun hari ni dah 6hb kirenye dah 6 hr berlalu..so mestikah ada 10 azam untuk taun baru ni..yang pasti umur cek mmg dah bertambah...xpe umur je bertambah tp maintain vogue giteww...taun lepas hepi sbb dah ade family sendiri..taun ni sbb dah ader didil ( walaupun tika ini didil dkt serendah)
Apa yang penting taun ni..taun cek membina karier plak..eceh...fokus dalam kerjaya tetapi keluarga still no 1.


Asal la mama didil ni ltak gambar didil tido je kan...sebenarye ini ant pic2 mase knduri kawen pak cho didil tercayang..so skang didil dah ader makcho...kekkeke..cian bro melekat trus name pak cho tu kan...nnt mama caye citer next post pasal kenduri pakcho sbb knduri kat serendah blom lg kalau dh citer sket cam x besh jeee..ok la didil nak tido duluuuuu (ikut prangai sape ni tido dengan gaya bebas nihhh)
*** nape anak aku tido angkat tgn sbelah ni...adakah sdg bermimpi menyampaikan ceramah politik kah...bermimpi menjadi mamu png yg kalau borak angkat tgn..ooooo tidak...

1 comment: