Wednesday, January 27, 2010

mengupdate

wahaaaaa dah lame rasenye x mengupdate en belog ni...alasan
1) xde mende nak citer byk keje nak buat
2) boipren jr saye tu dah mkin lasak so x leh la mama die nak berpoye depan pc kat umah even x ngandap komp pon dok sblh leh pn mama x perasan yang boipren jr dah tergolek dok di bawah sofa...yela asyik berpusing2 je
3)boipren jr sudah banyak citer lawak nak citer sampai terkekek n terbatuk2 bile bercerita...konon die nk citer pasal sang kancil dan sang buaya ( sbb mama die suke bercerita)

secara tuntasnya....kehidupan pn mama sgt la bz sebagai kakitgn awamnya...sebagai isteri nya and sebagai mama yg sangat berdedikasi ( puji diri sendiri ) sampaikan malam nak wat susu didil pon mate x leh nak bukak....waakakka....

Sekian saje coretan saya untuk sekian kalinye berjumpa di lain waktu

**skang tgh pk nak bg adiah ape kat en asben for his besday nextmonth..siap search dlm tenet lg ni...aduyai....byk yang dh dibagi

2 comments: