Wednesday, November 10, 2010

balik kg ver 2

version 2 nak citer g nilai untuk beli barang kawen en nye aka en khairul faizal plak...die ni adik aku no 3...plan nak kawen raya cina taun depan..nak bertunang bulan depan barang kawen dh start bli dh...xpe la disebabkan en nye ni agak kaya..so pn mak hnya tunjuk2 je die bayar saje..mahal ke murah x kisah...haaih...bgus la...perbelnjaan ke ganu...ditanggung ye nye...kuikui...

Ini big bos yg berkuasa veto memberi komen..untuk doorgift kepada tetamu...agak cerewet ye,,nampak sampai dh cekak pinggang..TQ to my PA aka ayen yg tolong pgang beg serawak

ni anak beranak yg malas nak layan mama die shopping...en asben bli buah dokong..pastu diorg berdua pon picnic...aidil sgt suke buah yg spesis macam ni..cth dokong,langsat,duku..sbb die akan main macam guli...tiap kali sapu umah jumpela bawah almari , bawah sofa....nak wat camane anak bapak

aidil yang merayau...cr barang nak kawen ke didil oiii

aidil:cek mai org nak jalan la..x mau la dukung.....



mesyuarat ibu dan anak
mak:nak letak telur puyuh ke telur ayam dlm bekas ni
kaklong:mak ape kate telur asin...besar sket


Location : Nilai 1 ...first time g..kain lg cantik n banyak yg jual bj siap


ketua rombongan yang keletihan

dua orang yang amat kusayangi....mmmmmuaah





No comments:

Post a Comment