Monday, October 3, 2011

Perasaan ntah pape ntah....

Mode melepek di opis....kepada pn mash...aku x dapat nak reply msg die kat last post....nape ntah...yg penting ko due dulu la ek.....

smlm di hari ahad yg hening...opah aidil pon balik dr png....kedatangn opah didil adalh utk membawa pulang cik atus..huhu sedey laaaa...rase sebak je ble abah balik tu..macam terdengar cik atus jerit....x nak balik kg....xpe la cik atus nnt kami balik serendah kita jumpe kan......sepanjng weeknd opah didil ade kat png..sgt la best...opah didil masak..tolong lipat bj..patutnye org dtg umah tuan umah la layan kan...ni tetamu plak yg wat sumenye.....

perasaan yg ntah pape ntah tu ialah malam td la....mamadidil sgt la x selesa sbb en asben x buang sampah...rase sampah itu sgt la bususk yg amat....mmg cam nak maki sume org la...pehtu abah didil plak xde.. ade penyampaian hadiah pertandingan bola sepak FAP.ni la satu yg mamadidil amat tidak suke sbb abah didil ni sgt la suke menagguh kerja..sume esok la..nnt la...bile la nak berubah x tau la...disbbkan sgt x selesa dgn bau sampah tu mamadidil sampai menangis suh abah aidil balik skang jugak g buang sampah.....sbb umah kami tu nak buang sampah mmg kene turun bawah la kan...telepon banyak kali suh balik jugak2.....

akhirnye abah aidil pon balik n terpaksa meninggalkan majlis penyampaian hadiah hanyaa kerana sampah tu....sampai terlepas la cabutan bertuah....pas abah aidil buang sampah trus mamadidil leh tido dgn nyenyak....abah didil ingt macam busuk sgt la..die kate die balik x bau ape pon...eiiiiii geram tau....
pagi ni feeling macam bersalah la paksa die balik dr function malam td but moral of the story untuk abah aidil jgn suke tangguh kerja ok.......

1 comment:

  1. wah... tahniah2... mmg pregnant ni mood swing teruk2 punya.. rasa cam nak bengang tak kira sapa.. take care ok... didil pun nak jadi abang dah.. hehe

    ReplyDelete