Tuesday, January 10, 2012

cek didil x g skul dahhhh

baru je mamadidil officially call tadika minden utk cancel nama cek didil...setelah akhirnye mendengr nasihat tok didil n opah cek didil...tok kiah mmg x bg hntar pon..dr mula lg...sbb die rasa cek didil kecik lg..before mamadidil hntar die dh habaq siap2 kalau ghiau ( nangis) amik bawak balik.....
Tapi mamadidil konon ht sgt keras la..nak hntar jugak2....bile 2nd day tu mmg aidil nangis truk tu..br mamadidil rase oo aidil ni kecik lagi la...kikiki

so smlm pas call opah didil kat sleangor pon die kate ..kalau smpai x nak turun kete..dh nangis dulu..x yah la anta..kalau nngis dlm kelas tu lehh bolayan gak..ni dr dlm kete nak jalan masuk pagar dh nangis...plus ngan guling2 lagi..mmg mamadidil x larat la dukung....

so pg ni officcially mamadidil pon dah gtau cikgu yang suh cancel nama aidil...x pela biar die teman tok n wan je kat umah...lgpon sume abg n kakak dh g skul...cume kalau pagi..ade kak ami n abg alif sbb diorg skul ptg...mase ptg ade kak aca....ok la tu...

ok la cek didil..x yah g skul dulu ye...mama lg senang ht tgk balik keje aidil gelak2 dr amik dr skul nangis tersedu2.....

No comments:

Post a Comment