Thursday, August 12, 2010

jom sahorrr

Selamat Ramdhan..dah masuk hari kedua kita berpose ek...Semoga puasa kali ini lebih baik dari tahun lepas InsyaAllah...azam pose tahun nak khatam Al Quran..InsyaAllah..so far dh 2 hr ni ok la...
Teringt plak kngn pose tahun lepas..first day aku mmg la sgt melepek..mase dah sarat ngandungkan en didil....pas buke pose..terus muntah dgn tahap maksima...Alhamdulillah sume yg tuang pose last year telah diganti....
Tahun ni bepuase la bersama cek didil...ank bujang kesygn yg dah pandai nak main...pandai nak 'ngemas'umah....first day sahor pas siap masak nak kjut en papa makn en didil pon sibuk nak bangun..terpkase la mama die mkn kat bawah teman die main...sibuka nak mkn gak siap panjat mama die n nak tarik pinggan..aduilaaa habis org mkn..mama die nak iron bj keje die pon mule la gosok mate nak tido...pandai plak...tau kene tido balik..haiih
2nd day sahur en didil x kacau dah..pas mama die masak..mama die nak kjut papa die pon slow2 takut mamat kecik tu terjaga gak..Alhamdulillah dapat sahur n en didil tido dgn sgt nyenyak sampai mama die nak g keje pon x bangun2 plak...
Semoga sepanjang pose ni en didil gud boi 2 je dok umah tok die sbb wan die kene masak bubur lambuk kat masjid..kul 4 br wan die balik...

No comments:

Post a Comment