Wednesday, August 25, 2010

Luahan Hati....

Luahan 1...

saye telah mendapat jiran baru...dihadapan umah saya...adalah dari kaum ha ya nun da wau...erm hari ahad lapas wat majlis pembukaan rumah...cek bgun sahur dah dgr bunyi loceng and die nye org bace ape ntah...sampai la kul 6....disebabkan puasa kitorg dok je la dlm umah utk aktiviti berhibernasi...kul 4 pm nak kuar tgk mmg ader kenduri la dgn bayk meja die bukak depan tu n depan lift ( sbb umah kami ni mmg tepi lift la)...balik mlm tu knduri x abis lagi...haiih sakan no...

pagi tadi nak g keje tgk ader org bukak ampaian yg portable ( eceh x tau nak sbut ape) depan lift tu...haiih dgn bj besar n 'baju kecik'...ish x pnh la dibuat dek org aras aku sidai bj kat open area..ada tu mmg la ade tp org umah ujung2 yg mmg bukan laluan utama..ni dah la main area..tmpat org tggu lift..kita tgk sampai bila

Luahan 2

x sabar nak balik kg nak buka ngan familyku tersayang..best sbb macam2 juadah berbuka ader,,,passtu dapat mkn mknn yg mak masak..asam peds ka...pecal ka...hehhe..sonot bace blog kengkawan yg buke kat luar...aku teringin gak tp ape kan daya...nak mintak mesti x dapat nye...pastu teringin jadi macam org lain balik masak..x dapat gak..ape kan daya..banyak bnda yg nak mkn macam dulu dh x dapat mkn dah..apa kan daya....kadang bila pk sedey gakk..apa kan daya..nak suh org tu try..banayk kali dh tp mesti x nak .... nak wat camane...

huhuhu

mode sedih di hari 15 Ramadhan

No comments:

Post a Comment