Tuesday, December 14, 2010

azam 2010...dah settle kah????

hari ni 14 hb 12 wah..tggl lebih kurang stgh bulan nak masuk taun baru dah..aiyoooo...cepatnye mase berlalu...camano dgn azam taun ni ek...taun 2010 azam aku
1) nak ader umah sndiri.....InsyaAllah dlm proses...td br courier surat ke bank untuk release loan...tp proses ni haiyoo sgt lembap okeh.....Semoga tercapai la pada detik 31 hb 12 2010....ameeen
2) nak ade note book or netbook yg aku punye......rase macam ketinggalan zaman kan..org lain zaman study sume dh ader....aku br nak ade...tp smpai jam ini bayang pon x da...sbb aku rase nak cancel azam ni..sbb aku rase x mo la...sbb tgk cek didil main en papa die nye notebook habis terkuar bebrapa huruf keypad..die akan korek huruf tu samapi kuar...n aku rase kalau dok umah pon aku xde mase nak ngadap notebook pon..sibuk wat keje umh n layan cek didil ade la...xpe la...

so conclusion nye leh dianggap azam ku tercapai x??

skang kene pk plak azam taun depan..ape plak....

1 comment:

  1. xyah la beli weh..kalau nak jugak/ko beli yang mahal sket..tahan lama..xpun xyahla ko beli pc je..hehehe

    ReplyDelete