Tuesday, January 11, 2011

Harimau Malaya Junior

Ada gaya Ronaldinho x...kuikui...ni cek didil training bola buat kali keempat..last week dh mmg main dh..tp x bawak kamera...kali ni mmg plan nak amik gambar,tu yg siap pakai kan jersi MU kegemaran en asben tu...walaupun besar..pakai gak......



 nak baling bola......
 Kasut mmg x memenuhi tema la....ade kasut maklong die bg...kasut abg Aqif die..tp besar lg...kasut ni mama die bli mase mama die ade kursus kat bukit merah....mase tu aidil baru 6 bulan...mmg kompem la x muat..pastu x pakai pon...ni bile nak bg pakai..alamak hampir ketat....mama didil ni suka blikan kasut untuk die....macam2 ader..tapi mamat ni suke pakai yg mama die bli kat giant yg murah tu yang tapak nipis...kalau bg tebal sket nnt die berdiri tegak tengok kasut x nak jalan...tu yg opah die bising..kate bg je pakai..lama2 die biasa la
 ni gaya kiss ball plak
 aidil mmg x fokus ptg ni....sbb ade game kat padang..so die sibuk dok tgk orang jerit la..org lari la..tu papa die kate pasni bawak pg..macam minggu lepas..die lari banyak sket
 Day 2 : @ Botanical garden plak...masuk je trus mintak bola...pastu main..x sabar2
 Ini adalah idea en papa...konon nak main air je..mamat ni bukan leh nampak air...bg je rendam trus x bg papa die pgang die...dah la x bawak bj...kebetulan ader pampers standby dalam beg..tu saja
Finally...aidil balik tanpa pakai bj..mesti org pelik...pakai pampers je ka.....

Pasni training lain untuk polish skill yg ader...wallaaa....actually nak ucap thanks kat en asben yang spend mase weekend sepenuhnye ngan family konon hadiah besday mama la...walau pun x 100% ....sbb malam sabtu en asben ader game bola...tp kira ok la....so mama aidil dah 28 taun dah...wahhh besarnye nombor...smoga makin matang okeh....

No comments:

Post a Comment