Friday, January 14, 2011

SETEM..................

Setem(poster).jpg

Ntah pape mama didil wat post pasal citer ni kan....sebenarnya setelah sekian lame..aku rase dah lame x tgk sesuatu cerita dr mula sampai habis..slalu tgk sekerat je..pastu kompem zzzzzz.....sbb mmg rutin skang...cek didil tido kul 9...pastu mase ni la mama die ade peluang nak lipat bj ke...nak basuh baju ke...nak sidai bj ke...sume yang berkaitan ngan bj...setelah selesai mama die plak zzzzz..slalunye flight mama die kul 10 pm la....so mlm td..ntah macam mane terlayan la movie SETEM ni....sampai habis plak tu..kul 11 pm....kire best la gak...ditambah dgn en asben xde nak sibuk2 bukak chanel 800 series tu...
Citer pasal SETEM ni teringat kakak didil..aimi natasya yg mempunyai hobi kumpul setem...umur beliau 6 tahun...hobi ini diperturunkan dr papa beliau...sampai sanggup suh mama die g beratur kat post office untuk bli setem....hr tu sibuk suh bli setem upin ipin...tapi  kalau dipikirkan..banyak lg ke orang post surat pakai setem ek....

No comments:

Post a Comment