Friday, July 23, 2010

Time to sleep....

apa la mama saya tetiba bebel pasal tido time die work ni...haaiih lain la saye yg kat umah tok ni...td tgh hr waktu break mama dah tidokan saye bile mama nak g work saya pon wakeup..pastu nampak wan..leh main..yeayyy....

sebenarnye nak citer mama saya sakng asyik tido awal je malm2..time sleep saya kalau saya tido ptg pas tok mandikan..saya tido mlm kul 9.kalau saya x tido dr mandi ptg saya tido kul 8.30..tu la rutin malam2 saya..mama saya plak kalau saya dah tido die pon tido gak....tp malam td sian mama saya die pning kpale..saya nak minum susu kul 12 papa yg wat kan..tu pon sbb papa x tido lg..cube kalau papa dh tido...kompem mama gak yg kene bgun....tu sbb saya sgt sayang same mama saya

No comments:

Post a Comment