Wednesday, May 18, 2011

konvokesyen cek ua...UITM Shah Alam

sudah kembali bekerja setelah 4 hr cuti..waa sgt malas okehhh....last Sunday menghadiri konvokesyen cek ua kat UITM Shah Alam...awalnye sume dok pakat nak konvo kat UITM Sg Petani la sbb cek ua kan blajar kat situ...konon nak dtg png la nak bercuti la..skali dapat surat konvo..konvo kat Shah Alam..so terpaksa la org png ni turun balik kg bercuti....kikiki



kejadian berdarah di pagi hr...tu la sgt excited kalau dapat tanah....kalau kat umah opah cek didil ni...umah kat jalan mati..so x de la kete nak lalu lalang..so leh la cek didil berlari kehulu ke hilir....tibe2 je dgr budak nangis..dgr satu jalan....rupenye dh berdarahhhh....
 setelah melupakan kejadian berdarah...skang cek didil berposing kat uitm ni...sebelum sampai tmpat ni...ade la kene naik tangga yg sangt tinggi...aduii laaa...br sekerat jalan mamadidil dh mengah.....nampak sgt stamina dh xde......haiyo azam berjogging kembali lg
 alamak x upload yg zoom nye laa...ni dewan tuanku canselor..dewan br...kira cek ua merasmikan la..dulu mase cik nye dewan seri budiman...kat bawah tu...tp yg ni nmpak lebih luas laa...sbb ade padang besar kan..dulu amatla crowded....
 ini family yg sgt excited...macam UFO plak dewan ni kan.....ni nmpak dr atas je...sbnrnye dewan ni 6 tingkat tau..ade lift lg..hameekk..USM sila buat dewan br okeh...kikiki
 Ini la graduan nye...dr mule2 dulu mamadidil hntar pendftran cek ua kat UITM SP..skang dh konvo dan dh bekerja pon...Alhamdulillah......
 Ini la sume yg datang menghadiri konvo cek ua..thumbs up....
Mamadidil yg feeling konvo master...kikiki..tp mmg sejak g konvo cek ua ni..mamadidil macam nak sambung master la...mixmode in Analytical Instrumentation kat kimia nih....tp bile ek nak daftar kan.....rase berkobar2 plak nak sambung blajar....InsyaAllahhh
Dah nak abis cuti ni ade la perkara yg sgt x best......
1) aircond kete rosak..mase hr isnin hantar jubah cek ua..kami berpanas dr Shah Alam ke Serendah.....bile2 cek rupenya coil dlm compressor dah pecah...kene la tukar...laari budgettt....waaaaa
2) berita sedih dr cik nye dan cik lia..rupenye cik lia dh pegnant 6 minggu..tp mengandung luar rahim....so hr isnin hr tu trus kene operation....mase konvo ni pon cek lia g..die mmg x leh dok diam.....xpe masih ader mase lg ok..chaiyok2.....cek didil br semngt ingt taun dapn dapat adik lg kan.....

2 comments:

  1. ita,

    konvo uitm memang kat shah alam aje laa...mana ade kat tempat lain even blajo kat ceruk rantau uitm mana pon ye.. hehehe..

    oho, aku pon tak penah tgk dewan yg baru itu..
    dulu masa aku konvo diploma n bachelor pon kat dewan seri budiman tu je..
    sangat besar dewan baru itu! huhuhuhu...

    weihhh... bila ko didil nak dpt adik?
    qiena pon dah tambah lagik sorang hero last month tau.. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. oo ye ke..aku ingt ikut tempat balajar....bg la cek didil membesar dgn sihat dan kuat..kikiki...sian kang berebut kasih sayang.....alasan mak die je...

    ReplyDelete