Thursday, May 26, 2011

Poo Poo Training....

kembali setelah bercutii...nnt la wat post pasal cutikan..sbb gambar masih di dalam cik non...en asben malas nak transfer lg...tp die janji nak upload hari ni..kite tggu...sbb en asben tersayang ni die suke tangguh keje tau....tu salah satu faktor menyebabkan kemarahan mamadidil.......i hate org yg suke tangguh keje okeee

ok pasal poo poo training..mamadidil bace umur 18 bulan means 1 tahun 6 bulan dh leh ajar g toilet...pastu balik kg mase cek ua konvo pon opah die dh suh ajar cek didil g toilet..setiap jam kene bawak untuk kencing...biar die tau kalau nak kencing kene g toilet..kate opah didil

pastu balik dr kg..mamadidil pon semangat la nak mengajar cek didil g toilet..sbb cek didil kalau die poo poo die akan ade tanda..die akan berdiri tegak...senyap je macam kusyuk buat sesuatu..pastu muke die macam meneran sket..pastu ade bunyi meneran sket...kikiki..apo daaa...pehtu cek didil nye time poo poo mmg regular la..kadang 2 minggu tu pagi je..mase org sibuk nak siap g keje mase tu la poo poo...kadang tu balik keje pas maghrib....semnggu akan ikut time tu...mmg die nak poo poo ngan mama die je kot..tu sbb tok slalu kate aidil ni x berak ke..sebb tok x pnh basuh...tok x tau la cek didil ni berak setiap hr tapi ngan mama die je...papa die????? harapan la nak basuh berak anak sndiri....

so skang kalau mamadidil nampak cek didil berdiri macam nak wat projek tu trus angkat g toilet...2 -3 kali die cam menangis la gak sbb x pnh dok kat toilet bowl tu kan...apa la mama ni...keinginan terencat..kakakka...pastu skang sementara die nak poo poo mama die bg la main botol syampu ka...paip air ka...skang dh x nangis...so usaha dah 40% berjaya...teruskan usaha anda ye mamadidil...chaiyokkk

No comments:

Post a Comment